Iskali ste...

Poročna obleka Aria

Poročna obleka Aria

Prestižna poročna obleka Aria je narejena predvsem za neveste, ki ljubijo brezčasno eleganco. Obleka ima posebej oblikovan hrbtni del, ki je povezan z ruto in čipko.

Preberi več »
Poročna obleka Miriam

Poročna obleka Miriam

Ali razmišljate o preprosti poroki? Kot nalašč je poročna obleka Miriam prava odločitev, primerna je za nosečnice in neveste, katere imajo rade preprosto eleganco.

Preberi več »
Poročna obleka Bella

Poročna obleka Bella

Poročna obleka Bella je sexy, drzna poročna obleka s čipkastim zgornjim delom in izrezanim krilom za posebne neveste, ki želijo izstopati na svoj poročni dan. Posebej primerna za neveste z nekaj trebuščka in/ali večjim oprsjem.

Preberi več »
Poročna obleka Lacey

Poročna obleka Lacey

Poročna obleka Lacey – Eleganca, drznost in in prestiž v 1 sami popolni poročni obleki. Ustrezala bo drobnim nevestam, ki se lahko pohvalijo tudi z nekaj oblinami.

Preberi več »
Poročna obleka Rosa 1

Poročna obleka Rosa

Poročna obleka Rosa – Eleganca, drznost, prestiž in unikatnost v 1 sami popolni poročni obleki. Ustreza nevestam vseh tipov postave. S poročno obleko Rosa resnično osupnete vsakega svata, predvsem pa vašega bodočega moža!

Preberi več »
Poročna obleka Ariana 1

Poročna obleka Ariana

Poročna obleka Ariana – Eleganca, prestiž in unikatnost v 1 sami popolni poročni obleki.

Poročna obleka Ariana ustreza nevestam vseh tipov postave. S poročno obleko Ariana resnično osupnete vsakega svata, predvsem pa vašega bodočega moža!

Preberi več »
skoraj-porocena-mocnejse-postave-preprosta-eleganca-porocna-obleka-berta-2

Poročna obleka Berta

Poročna obleka Berta – Sinonim za eleganco in preprostost. Ta obleka je popolna za poroke v bolj preprostem stilu, ko želite, da vaša poroka poteka sproščeno in brez odvečnega stresa.

Preberi več »
skoraj-porocena-mocnejse-postave-porocna-obleka-tania-1

Poročna obleka Tania

Poročna obleka Tania je zasnovana z mislijo na neveste močnejših postav. Dodajte ji le krinolino in kakšen preprost kos nakita in zasijale boste!

Preberi več »
skoraj-porocena-preprosta-eleganca-porocna-obleka-kiara

Poročna obleka Kiara

Poročna obleka Kiara– Eleganca, drznost in in prestiž v 1 sami popolni poročni obleki. Ustrezala bo drobnim nevestam, ki želijo poustvariti nekaj oblin.

Preberi več »
skoraj-porocena-red-carpet-porocna-obleka-leila

Poročna obleka Leila

Poročna obleka Leila bo udarila tvojo lepoto ravno tam, kjer je treba, da boš resnično sijala.  S poročno obleko Leila resnično osupneš vsakega svata, predvsem pa svojega bodočega moža!

Preberi več »
Poročna obleka Valentina 1

Poročna obleka Valentina

Poročna obleka Valentina ustreza nevestam vseh tipov postave, posebej pa bo ustrezala nevestam, ki želijo poudariti svoje oprsje. S poročno obleko Valentina resnično osupnete vsakega svata, predvsem pa vašega bodočega moža!

Preberi več »
Scroll Up