SLAVNE NEVESTE

Vse več je znanih in slavnih parov, ki se odločajo za skrivne poroke, zato smo med tistimi, ki so bili pripravljeni deliti delček svojega poročnega dne, izbrali nekaj čudovitih nevest, ki so zasijale v posebnih in unikatnih oblekah.

Jenna Dewan in Channing Tatum
Slavne neveste
Par je imel poroko zunaj v naravi, kjer je bila vsa dekoracija kot v pravljici. Jennina pastelna-ivory obleka pa je vsemu dodala piko na i. V intervjuju je razkrila, da je obleko in poročne dodatke shranila, da bodo čakali na poročni dan njune hčerke.
Sofia Vergara in Joe Manganiello
Slavne neveste
Glamurozno poroko so krasili beli bogati šopki orhidej in rdečih vrtnic. Sofia pa je očarala v prestižni dvodelni obleki.
Miranda Kerr in Christian Dior
Slavne neveste
Še ena romantična pravljica o kateri je sanjala manekenka Miranda Kerr. Želela je obleko, ki izžareva romantičnost, čustvenost in preprostost. Hladnejšega majskega dne se je sprehodila v sanjski obleki do oltarja, kjer jo je navdušeno čakal njen izbranec.
Kim Kardashian in Kayne West
Slavne neveste
Zaljubljenca sta za kraj poroke izbrala Italijo, kjer so v prestižnem hotelu poskrbeli za vse željene podrobnosti. Predmeti iz zlata, bogati aranžmaji, v marmorne mize vgravirana imena gostov… vsi detajli so kazali na bogato in glamurozno poroko. Seveda pa je tudi Kim poskrbela, da je bila njena obleka narejena točno po njenih željah in okusu. Želela je svilnato oprijeto obleko, čipkaste dolge rokave in globoko odprt hrbet.
John Legend in Chrissy Teigen
Slavne neveste
Izbranka romantičnega pevca Johna Legenda, si je na dan poroke privoščila živeti svoje sanje. Na poročni dan je nosila tri različne obleke v katerih je vsakokrat zasijala. Na obredu je nosila obleko širše A-linije, na sprejemu ozko obleko v stilu morske deklice, na slavju pa je vse presenetila v rdeči obleki.
Že veš v kakšni obleki se boš do oltarja sprehodila ti?
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglej si še druge sorodne prispevke

Poročna vabila

POROČNO VABILO

Poročno vabilo mora vsebovati določene elemente, da bodo vaši svatje vedeli, kaj pričakovati. Pri izbiri poročnih vabil pa tudi imate veliko možnosti.

Preberi več »