POPOLNE POROČNE OBLEKE ZNOVA NA VOLJO

Zadnje leto je bilo za naše podjetje kar pestro, saj je prišlo do spremembe lastništva. Sedaj smo v ponudbo dodali nove poročne obleke, da bodo kar se da izpopolnjevale potrebe in želje naših bodočih nevest.

Pomerjanje poročne obleke na domu

Po novem prvi v Sloveniji nudimo pomerjanje poročnih oblek tudi pri Vas doma. Čeprav se to sicer simbolično zaračuna pa se vračuna pri končnem nakupu obleke. Prepričani smo, da boste pri nas zagotovo našle obleko, v kateri boste zasijale v vsej svoji lepoti.

In kaj je tisto, po čemer se razlikujemo od ostalih salonov, ki ponujajo poročne obleke? Za Vas bomo poskrbeli kot za prave princese, Vas podprli v celotnem procesu in za Vas mogoče uredili tudi kakšen kontakt, kakšnega ponudnika drugih storitev, ki jih boste potrebovale. Na primer, organizatorja porok, kot je Poročna agencija We Z nami se boste počutile domače in sprejeto, kot je za bodoče neveste edino prav.

Izbira za vsako nevesto

Popolne poročne obleke
Z našimi poročnimi oblekami boste popolne.

Jeseni 2020 bomo pričeli tudi s sodelovanjem s priznanim italijanskim dobaviteljem prestižnih poročnih oblek, ki v Sloveniji še nima predstavnika.

Navdušene boste nad njihovimi posebnimi dizajni, ki jih v Sloveniji še ne morete nikjer kupiti. Vseeno pa ne bomo pozabili na naše neveste, ki imajo rade preprosto eleganco in udobje. Za vsako nevesto se bo nekaj našlo.

Vsekakor je za vse dizajne vseh dobaviteljev poročnih oblek nemogoče zagotoviti dovolj prostora. Zato bomo za vas omogočali tudi naročanje oblek iz kataloga dobaviteljev in izdelavo po meri. Vse za Vašo popolnost.

V začetku poslovanja bomo preizkušali tudi možnost odkupa pri nas kupljenih poročnih oblek, v kolikor bo le ta brezhibna in čista. Tako odkupljene poročne obleke bomo preusmerili v partnersko podjetje, ki bo začelo delovati z naslednjo poročno sezono. To podjetje bo obleke ponujalo v izposojo ali odkup po nižjih cenah.

Vsekakor se bomo v Skoraj poročena ves čas trudili izpopolnjevati svojo ponudbo, Vas konstantno presenečati in osrečevati z vedno več možnostmi za popolnost na najsrečnejši dan v Vašem življenju.

Dodaj odgovor