O nas

Skoraj poročena – preberite si več o nas in izvedeli boste, zakaj boste z nami doživeli nepozabno izkušnjo ob iskanju svoje popolne poročne obleke, ne glede na okus, postavo in finančne zmožnosti

Poročne obleke Skoraj poročena - Vaša svetovalka Nataša Kukovič

Vaša osebna svetovalka ob izbiri popolne poročne obleke

Sem Nataša Kukovič in z veseljem vas sprejmem v svojem mini poročnem salonu, ki je po dolgem premisleku našel svoje mesto kar v naši domači hiši. Tako vam lahko zagotovim najvišjo raven storitve, domačnost, toplino in sproščeno vzdušje.

Moje neveste ste moja podaljšana družina, saj ni lepšega od srečne, zadovoljne neveste. 

V našem salonu boste vedno deležne iskrenega nasmeha, pristnega objema (ja, pogosto se dogaja) in odlične kave!

Vabljene drage neveste! Zagotovite si nepozabno izkušnjo ob oblikovanju popolnega poročnega videza, ne glede na okus, postavo in finančne zmožnosti!

Pomerjanje v poročnem salonu Skoraj poročena

Pred pomerjanjem poročnih oblek v našem salonu predlagamo, da si ogledate priporočila, pravila, omejitve in pogoje.

Načeloma svojih nevest ne želimo omejevati v procesu iskanja popolne poročne obleke, vendar moramo do neke mere vseeno zaščititi svoj čas in ohranjanje brezhibnega stanja poročnih oblek.

Pogosto zastavljena vprašanja

Na strani izdelka izdelek dodate v košarico. v košarici potem le sledite navodilom za nakup. Pomembno je, da izberete številko (pri oblekah) in velikost, sicer vas sistem ne spusti naprej. Le s temi informacijami lahko izdelke ustrezno odpremimo.

Ne, za oddajo naročila se ni potrebno prijaviti. 

Poštnina v primeru plačila po predračunu je 3,90 €. V kolikor želite plačilo po povzetju, se obračuna 5,50 € poštnine, poleg tega pa vam še pošta zaračuna pristojbino v višini 1-3 €, glede na vsakokrat veljaven cenik Pošte Slovenije. 

Ob nakupu 100 € in več je poštnina brezplačna. 

Poročne obleke so v osnovi izdelane tako, da je vedno možna prilagoditev za številko navzgor in navzdol, dodatno pri tem pomaga, če ima obleka korzet z zavezovanjem z vrvico na hrbtnem delu. Načeloma lahko zaprosite za mere obleke pred nakupom preko spletne trgovine, vendar v primeru vseh vrst oblek vseeno priporočamo pomerjanje v živo pred nakupom. Tako bo vaš nakup res varen.

Za ogled poročnih oblek in vseh drugih izdelkov smo na voljo po ustaljenem dopoldanskem delovnem času, vedno pa se je možno dogovoriti za obisk tudi izven tega časa. Termin pomerjanja določimo neodvisno od delovnega časa.

Pomerjanje je brezplačno vsako sredo med 8:00 in 14:00. Sicer je pomerjanje plačljivo v višini 20 €, vandar vam ta denar seveda odštejemo od skupne kupnine oz. izposojnine poročne obleke. Akontacija za pomerjanje je vračljiva le v primeru izposoje ali nakupa poročne obleke in ne velja v primeru nakupa drugih izdelkov.

Za informacijo o ponovni dobavljivosti izdelka nas kontaktirajte. Enako storite tudi v primeru iskanja izdelka, ki ga še nimamo v spletni trgovini. Svojo ponudbo ves čas širimo in potrudili se bomo, da boste pri nas vedno prejeli vse, kar potrebujete.

Zakon o varstu potrošnikov (ZvPot) vam omogoča, da izdelke, kupljene v spletni trgovini v roku 14 dni od nakupa vrnete, vendar je poštnina v takem primeru vaš strošek. Pred dejanskim vračilom nas o tem obvestite na e-poštni naslov narocila@skorajporocena.si.

Vračilo kupnine bomo izvedli v 3 dneh po prejetju blaga, ki je:

  • Opremljeno z originalno etiketo (deklaracijo),
  • zapakirano v originalni embalaži, kot ste jo prejeli (razen, če to ni možno),
  • nepoškodovan, čist in na sploh brezhiben.

Pred pošiljanjem vse izdelke skrbno pregledamo, zato na kakršenkoli način poškodovanega blaga ne moremo sprejeti. 

Kakovost pakiranja izdelka v vračilu je odgovornost potrošnika, zato prosimo, da izdelke resnično skrbno zapakirate. V primeru poškodb zaradi neustreznega pakiranja izdelka ne moremo sprejeti, odgovornost pa lahko po določenih postopkih v nekaterih primerih  zahtevate od Pošte Slovenije.

 

Poti do nas

Vašega obiska bomo vedno veseli, vendar, da se vam lahko res 100 % posvetimo, priporočamo, da svoj prihod predhodno najavite. V primeru kakršnegakoli pomerjanja je rezervacija OBVEZNA!

Nataša Kukovič s.p., Prodaja in intelektualne storitve

Pohorska cesta 2, 

2317 OPLOTNICA.

Telefonska številka: 00386 70 417 798

E-pošta: info@skorajporocena.si

Naša hiša s poročnim salonom je nasproti osnovne šole (čez cesto). V križišču pri hiši je tudi Picerija Salama. Imamo rumeno fasado in kovano ograjo okoli hiše. 

Želite še kaj vprašati?