Poročna obleka Tyra

Poročna obleka Tyra – Eleganca, drznost in lahkotnost v 1 sami popolni poročni obleki. Ustrezala bo drznim nevestam, ki so ponosne tudi na svoje obline. Zaradi lahkotne zasnove je primerna tudi za preproste poroke, piknik izvedbe porok in poroke z manj protokola. Vsekakor pa boste vtis s poročno obleko Tyra naredili na vsakem tipu poroke.

  • Zgornji del s posebnim dodatkom, ki naredi prav poseben vtis.
  • Všit modrc za možnost nošenja brez svojega modrca.
  • Elegantno krilo z razporkom, ki da pridih drznosti.
  • Popolna srednje dolga lahkotna vlečka.
  • Zapenjanje z vrvico na hrbtnem delu.

Poročna obleka Tyra je primerna za neveste s konfekcijsko številko 40-44 zaradi zavezovanja korzeta na vrvico in zaradi možnosti dodatne prilagoditve za 1 številko navzgor ali navzdol. Na voljo je v beli barvi. Posebej primerna je za ženske z nekaj trebuščka in malo večjimi prsmi. Sestava: 70 % poliester, 30 % bombaž.

Kolekcija:
Velikosti: ,
Na voljo za:
Leto:
Barva:
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara ali čipkaste rokavičke, ki bodo dale dodaten pridih prestiža. Ne morete pa zgrešiti še z dolgo 2m dolgo vlečko! Visoke petke so obvezne, privoščite si salonarje v barvi vaše poročne teme in vaš izgled bo res popoln.

Izposoja

Nakup

395

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.