Poročna obleka Tania

Poročna obleka Tania – Sinonim za eleganco in preprostost. Ta obleka je popolna za poroke v bolj preprostem stilu, ko želite, da vaša poroka poteka sproščeno in brez odvečnega stresa. Izdelana je z mislimi pri nevestah močnejših postav, saj je kreirana tako, da poudari oprsje in prikrije močan spodnji del telesa.

  • Lahek material, ki diha za maksimalno udobje ob nošenju skozi cel dan in celo noč.
  • Zgornji del s čipko, ki usmeri pozornost na zgornji del telesa.
  • Všit modrc za možnost nošenja brez svojega modrca.
  • Elegantno prosto padajoče krilo, ki v vetru čudovito zaplapola.
  • Popolna diskretna, elegantna vlečka za romantičen izgled.
  • Zapenjanje z zadrgo na hrbtnem delu.

Poročna obleka Tania je na voljo v številki 50, vendar je možna dodatna prilagoditev za 1-2 številki navzdol in navzgor s šiviljskim popravilom, ki ga tudi lahko uredimo mi. Na voljo je v beli barvi. Posebej primerna je za prsate ženske močnejših postav. Obvezno uporabite krinolino, ki bo poskrbela za udobje in brezskrbnost, saj bo obleko ves čas držala na mestu, tako, da bodo morebitni obročki okoli pasu nadzorovani. Sestava: 70 % poliester, 30 % bombaž.

Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika: ,
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara ali čipkaste rokavičke, ki bodo dale dodaten pridih prestiža. Ne morete pa zgrešiti še z dolgo 2m dolgo vlečko! Visoke petke niso obvezne, k njej se lepo podajo tudi elegantne svetleče balerinke. Poročno obleko Tania lahko sami popestrite s kakšnim pasom, pentljo ali barvnim dodatkom, da jo uskladite s svojo temo poroke.

Izposoja

345 €

Nakup

745

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.