Poročna obleka Sofia

Poročna obleka Sofia – Klasika s pridihom prestiža in lahkotnega dizajna  v beli barvi. Ustrezala bo klasičnim nevestam, ki ljubijo občutek prestiža in so vseeno rade moderne. Najlepše se bo podala bolj prsatim nevestam s polnejšimi oblinami. ❤️Visoko kakovostnem kompakten material, ki nudi posebno raven udobja. ❤️ Dolga vlečka za občutek prestiža. ❤️ Trdno oblikovan všit modrc, ki podpre še tako veliko oprsje. ❤️ Zgornji del s čipko za poseben čar in pridih zadnje mode. ❤️ Nedetajliran izgled krila, ki omogoča razne popestritve s čipkami, kristalčki, … ❤️ Zapenjanje z zadrgo na hrbtnem delu. Poročna obleka Sofia je primerna za neveste s konfekcijsko številko 42/44, možna je še prilagoditev navzgor ali navzdol za 1 številko. Posebej primerna je za zelo prsate neveste, ki bodo v tej obleki lahko uživale tudi brez lastnega modrca. Sestava: 60 % poliester, 30 % saten, 10 % svila.

Velikosti: , ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika: ,
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

Poročno obleko Sofia izpopolnite s krinolino, ki bo dala krilu še polnejši izgled. K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara ali satenaste rokavičke, ki bodo dale dodaten pridih prestiža. Ob tej obleki ne boste zgrešile z manj visokimi petkami, saj boste popolne tudi tako.

Izposoja

395 €

Nakup

595

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.