Poročna obleka Savannah

Poročna obleka Savannah – Eleganca, drznost in lahkotnost v obleki, ki je primerna tudi kot sekundarna (po polnoči za preobleči). Zaradi lahkotne zasnove in kratke dolžine je primerna predvsem za preproste poroke, piknik izvedbe porok in poroke z manj protokola. Večinoma se uporabi kot sekundarna obleka po polnoči, saj se lahko v njej neomejeno gibljete in zabavate.

  • Zgornji del s posebnimi rožicami, ki naredijo prav poseben vtis.
  • Minimalistična pentlja kot dodaten poudarek.
  • Všit modrc v popolnem srčastem izrezu za možnost nošenja brez svojega modrca.
  • Zapenjanje z vrvico na hrbtnem delu.

Poročna obleka Savannah je primerna za neveste, ki nosijo konfekcijo od 36 do 40 zaradi korzeta, ki se veže z vrvico na hrbtnem delu. Na voljo je v beli barvi. Primerna je za vse oblike postav, tudi za bolj prsate neveste, saj bo korzet oprsje lepo stisnil, poudaril in ga držal “na varnem”. Sestava: 70 % poliester, 30 % bombaž.

Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
zapenjanje:
Vlečka:
Aktualno:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara, ki bo dala dodaten pridih prestiža. Glede na stil vaše poroke se odločite ali boste uporabile visoke ali nizke pete – poročna obleka Savannah bo sijala v vsakem primeru.

Izposoja

125 €

Nakup

345

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.