Poročna obleka Rosa

Poročna obleka Rosa – Eleganca, drznost, prestiž in unikatnost v 1 sami popolni poročni obleki.

Poročna obleka Rosa ustreza nevestam vseh tipov postave. S poročno obleko Rosa resnično osupnete vsakega svata, predvsem pa vašega bodočega moža!

  • Razmigano krilo za resnično poseben videz.
  • Roza podton da pridih elegance.
  • Všita krinolina, kar pomeni, da nakup le-te ločeno ni potreben.
  • Prav posebno oblikovana čipka na zgornjem delu.
  • Dolga, glamurozna vlečka.
  • Zapenjanje z zadrgo na hrbtnem delu.

Poročna obleka Rosa je na voljo v številki 38/40, možna pa je dodatna prilagoditev za 1 številko navzgor ali navzdol. Na voljo je v blush pink barvi, kar pomeni, da ima obleka le rahel roza podton, ki posebej pristaja nevestam temnejše ali bolj rožnate polti.  Na vlečko lahko všijemo nevidno vrvico in gumb na hrbtnem delu, da boste lahko vlečko zapele in v obleki tudi plesale, se zabavale celo noč. Krilo se prične nižje, zato poročna obleka lepo pristaja tudi nevestam, ki so zgoraj drobne, zadnjico in boke pa imajo malenkost močnejše. Sestava: 100 % poliester.

Kolekcija:
Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika: , ,
zapenjanje:
Vlečka:
Aktualno:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara ali drug lasni dodatek na dolge lase. To bo ustvarilo posebno prestižen izgled. Uporabite visoke petke in s to obleko boste resnično zasijale v vsej svoji lepoti.

Izposoja

645 €

Nakup

1425

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.