Poročna obleka Natalie

Poročna obleka Natalie – Večna klasika iz satena s posebnim dodatkom v rdeči barvi, ki ga lahko odstranimo. Primerna je za neveste močnejših postav, ki načrtujejo protokolarno bogato, prestižno poroko.

  • Zgornji del s posebnim dodatkom, ki naredi prav poseben vtis.
  • Obleko lahko nosite z modrcem ali brez njega.
  • Kompaktno krilo, ki se čudovito fotografira in cel dan ostane popolno.
  • Popolna dolga vlečka.
  • Všita krinolina, zaradi česar uporaba dodatne krinoline ni nujna (je pa vseeno možna).
  • Zapenjanje z vrvico na hrbtnem delu.

Poročna obleka Natalie je primerna za razpon konfekcij od 38-48, saj že ima všit dodatek za zelo močne postave, ki ga lahko preprosto odstranimo za neveste manjših konfekcij. Na voljo je v beli barvi z rdečimi majhnimi kristalčki, ki jih lahko odstranimo ali nadomestimo s kristalčki v vaši izbrani barvi. Posebej primerna je za prsate neveste, saj ima posebej izdelan večji zgornji del. Sestava: 70 % saten, 30 % poliester.

Kolekcija:
Velikosti: , , ,
Na voljo za: ,
Leto:
Stil / oblika:
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

K poročni obleki Natalie se čudovito poda kakšna tiara, ki bo dala dodaten pridih prestiža. Ne morete pa zgrešiti še z dolgo 2m dolgo vlečko! Glede na stil vaše poroke se odločite ali boste uporabile visoke ali nizke pete – poročna obleka Natalie je popolna ne glede na izbiro!

Izposoja

295 €

Nakup

595

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.