Poročna obleka Mara

Poročna obleka Mara – Klasika, eleganca in romantika, združeni v popolni poročni obleki. Ustrezala bo klasičnim nevestam, ki vseeno želijo pustiti močan vtis, zelo pomembno pa jim je tudi udobje.

  • Visoko kakovostnem kompakten material, ki nudi posebno raven udobja.
  • Čudovito nabrano krilo brez vlečke za nemoteno celodnevno nošenje in ples.
  • Posebna tekstura blaga krila, zaradi katere se obleka še posebej lepo fotografira in obnaša v različnih sojih svetlobe.
  • Prav posebno oblikovan zgornji del z eno naramnico in vrtnicami, ki kljub svoji preprostosti daje vtis ekstravagance in se čudovito poda k poročnemu šopku iz vrtnic.
  • Krilo iz 7 plasti, kar pomeni, da krinolina ni potrebna.
  • Zapiranje z zadrgo na hrbtni strani.

Poročna obleka Mara je primerna za neveste s konfekcijsko številko 36/38, možne so le manjše prilagoditve. Na voljo je v barvi šampanjca. Najlepše se bo podala nevestam z močnejšimi boki ob sicer zelo vitki postavi, saj bo zasnova obleke obline stisnila in prikrila. Sestava: 70 % poliester, 20 % svila, 10 % bombaž.

Kolekcija:
Velikosti: ,
Na voljo za:
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
Vlečka:
Aktualno:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara, ki bo poročni izgled neveste še posebej izpopolnila. K obleki lahko zelo lepo vključite udobno obutek, ki ne vsebuje nujno visokih petk.

Izposoja

Nakup

345

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.