Poročna obleka Lorie

Poročna obleka Lorie – Prestižna popolna poročna obleka, ki sledi prav vsem smernicam poročnih oblek v sezoni 2020/2021. Ustrezala bo drznim nevestam, ki želijo, da njeni svati in zaročenec rečejo le »wau«, ko jo vidijo. Na protokolarno bogatih porokah z veliko svati bo ta obleka naredila neverjeten vtis.

  • Naramnice lahko nosite padajoče ali pa tudi na ramenih – kakor vam bolj ustreza in paše na telo.
  • 5 plasti blaga, mehkega tila in trdega tila poskrbi, da uporaba krinoline ni potrebna, krilo pa je kljub temu popolno.
  • Čudovit asimetrični cvetlični vzorec po celotnem zgornjem delu obleke, ki se subtilno zapelje v krilo.
  • V izrez, ki poudari lepoto vašega bujnega oprsja.
  • Zapenjanje z zadrgo, ki jo krasijo okrasni gumbi.
  • Obleka je enostavna za oblačenje in slačenje – zapenja se s kratko zadrgo na hrbtnem delu.

Poročna obleka Lorie je primerna za neveste s konfekcijsko številko 38/40, kar lahko tudi prilagodimo za 1-2 številki navzgor ali navzdol. Na voljo je v beli barvi. Posebej primerna je za ženske z nekaj trebuščka in bujnim oprsjem zaradi posebej trdno izdelanega všitega modrca, ki bo vaše oprsje super podprl. Sestava: 70 % poliester, 30 % bombaž.

Kolekcija:
Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
zapenjanje:
Vlečka:
Aktualno:
Za tvoj popoln poročni videz:

K poročni obleki Lorie se čudovito poda kakšna tiara ali čipkaste rokavičke, vsekakor pa ne boste zgrešile z razkošnimi uhani in/ali ogrlico. Til vlečke se posebej ujema z 2m dolgo preprosto vlečko, da boste res zasijale na svoj dan!

Izposoja

545 €

Nakup

985

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.