Poročna obleka Lacey

Poročna obleka Lacey – Eleganca, drznost in in prestiž v 1 sami popolni poročni obleki. Ustrezala bo drobnim nevestam, ki se lahko pohvalijo tudi z nekaj oblinami. Neverjeten vtis boste neveste naredile s to obleko na protokolarno bogati, prestižni poroki, pa tudi na manj obsežnih in prestižnih porokah.

  • Pas s kristalčki za dodaten sijaj celotnega poročnega izgleda.
  • Všit modrc za možnost nošenja brez svojega modrca.
  • Dodate lahko ustrezno krinolino, ali pa tudi ne.
  • Popolna srednje dolga čipkasta vlečka.
  • Zapenjanje z zadrgo na hrbtnem delu.

Poročna obleka Lacey je na voljo v številki 34/36, možna pa je dodatna prilagoditev za 1 številko navzgor ali navzdol. Na voljo je v beli barvi. Posebej primerna je za drobne ženske z nekaj oblinami, saj bo raztegljiva čipka čudovito obdala vaše telo. Na vlečko lahko všijemo nevidno vrvico in gumb na hrbtnem delu, da boste lahko vlečko zapele in v obleki tudi plesale, se zabavale celo noč. Sestava: 70 % bombaž, 30 % poliester.

Kolekcija:
Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
zapenjanje:
Vlečka:
Aktualno:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara ali drug lasni dodatek na dolge lase. To bo ustvarilo posebno prestižen izgled. Uporabite visoke petke in s to obleko boste resnično zasijale v vsej svoji lepoti.

Izposoja

495 €

Nakup

965

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.