Poročna obleka Kiara

Poročna obleka Kiara– Eleganca, drznost in in prestiž v 1 sami popolni poročni obleki. Ustrezala bo drobnim nevestam, ki želijo poustvariti nekaj oblin. Neverjeten vtis boste neveste naredile s to obleko na protokolarno bogati, prestižni poroki, pa tudi na manj obsežnih in prestižnih porokah.

  • Moderno oblikovan prsni del z globokim izrezom. Til poskrbi za varnost vašega oprsja.
  • Všit modrc za možnost nošenja brez svojega modrca. V primeru manjših prsi priporočamo push-up modrc.
  • Dodate lahko ustrezno krinolino, ali pa tudi ne in ta poročna obleka bo vseeno izgledala fenomenalno.
  • Popolna kratka čipkasta vlečka za romantičen pridih.
  • Zapenjanje s skrito zadrgo na hrbtnem delu.

Poročna obleka Kiara je na voljo v številki 36, možna pa je dodatna prilagoditev za 1 številko navzgor ali navzdol. Na voljo je v beli barvi. Posebej primerna je za drobne ženske z nekaj oblinami, saj bo raztegljiva čipka čudovito obdala vaše telo. Ker je obleka preprosto zasnovana in udobna, jo boste lahko nosile cel dan in celo noč. Sestava: 70 % bombaž, 30 % poliester.

Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
zapenjanje:
Vlečka:
Aktualno:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara ali drug lasni dodatek na dolge lase. To bo ustvarilo posebno prestižen izgled. Uporabite visoke petke in s to obleko boste resnično zasijale v vsej svoji lepoti.

Izposoja

445 €

Nakup

895

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.