Poročna obleka Katy

Poročna obleka Katy – klasika, eleganca in visoka moda, združeni v popolni poročni obleki. Ustrezala bo drobnim nevestam, ki želijo poudariti prav vsak del svojega telesa in poročne obleke. Na protokolarno bogatih porokah z veliko svati bo ta obleka naredila neverjeten vtis.

  • Visoko kakovostnem kompakten material, ki nudi posebno raven udobja.
  • Dolga kompaktna vlečka, ki se lahko pripne na več mestih in omogoča popolno prilagoditev estetiki vsake neveste.
  • Možnost nošenja brez lastnega modrca zaradi samostoječega všitega korzeta.
  • Zgornji del s tilom da poseben čar, minimalistična pentlja pa poskrbi za res popoln izgled.

Ker ni preveč lahkotna je poročna obleka Katy primerna tudi za zimske poroke, seveda z ustreznim puhastim bolerom. Poročna obleka Katy je primerna za neveste s konfekcijsko številko 36, možna je še prilagoditev navzgor ali navzgor za 1 številko. Posebej primerna je za drobne neveste z manjšim oprsjem. Sestava: 60 % poliester, 15 % bombaž, 15 % saten.

Kolekcija:
Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito podajo spuščeni, skodrani lasje z nežnimi lastnimi dodatki. Primeren bo tudi diskreten nakit, ki nežno objame vrat (perlice ali kakršenkoli obesek). Visoke petke v barvi obleke so praktično obvezne za vaš popoln poročni izgled.

Izposoja

345 €

Nakup

495

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.