Poročna obleka Ella

Poročna obleka Ella – Lahkotnost, eleganca, preprostost –  To je hkrati opis poročne obleke Ella in neveste, ki jo bo nosila. Ustreza vsem tipom postave, najbolj primerna pa je v primeru preprostega tipa poroke.  Visoko kakovostnem kompakten material, ki nudi posebno raven udobja. ❤️ Padajoča, lahkotna oblika za udobje skozi cel dan in noč. ❤️ Srednje dolga vlečka za romantičen pridih. ❤️ Popolno prilagajanje obleke telesu zaradi vezanja z vrvico. ❤️ Zgornji del s čudovitim srčastim izrezom in kristalčki da posebno elegantno noto nevesti, ki jo nosi. Poročna obleka Ella je na voljo v številkah 38/40 in 42/44. Zaradi korzeta, ki se zavezuje z vrvico je primerna tudi za številko navzdol ali navzgor, možno pa jo je še dodatno razširiti z dodajanjem blaga. Primerna je tudi za neveste z večjim oprsjem zaradi prilagojenega kompaktnega prsnega dela. Sestava: 60 % poliester, 30 % bombaž.

Velikosti: , , ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

Če nosite poročno obleko Ella se lahko poigrate s številnimi poročnimi dodatki! Dodate lahko razkošen nakit, 2m dolgo vlečko, kratko tančico, okrasne rokavičke, tiaro, … Resnično si lahko date duška in tako obleko popestrite. Ponudbo naših poročnih dodatkov si oglejte na tej povezavi.

Izposoja

345 €

Nakup

495

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.