Poročna obleka Aurora

Poročna obleka Aurora – Preprosta poročna obleka s posebnimi detajli, ki še tako preprosto nevesto naredijo posebno. V barvi šampanjca. Ustrezala bo klasičnim nevestam, ki ljubijo občutek prestiža in so vseeno rade moderne.

  • Visoko kakovostnem kompakten material, ki nudi posebno raven udobja.
  • Udobje ob celodnevnem nošenju, saj nima vlečke.
  • Trdna zasnova prsnega dela, ki omogoča nošenje brez lastnega modrca, hkrati pa so po njem razporejeni čudoviti detajli, ki vsaki nevesti pričarajo neverjetno lep dekolte.
  • Čudovito teksturirano  krilo, ki se popolno svetlika ob sončni svetlobi.
  • 5-plastno krilo z všito krinolino.
  • Zapenjanje z zaponko na vratnem predelu traku, ki je posut s številnimi čudovitimi kristali, ki se lahko tudi odstranijo na željo neveste.

Poročna obleka Aurora je primerna za neveste s konfekcijsko številko 34/36, možna je še prilagoditev navzgor ali navzdol za 1 številko. Najlepše se bo podala drobnim nevestam z malenkost večjim oprsjem. Sestava: 70 % poliester, 20 % svila, 10 % bombaž.

Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika:
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

Poročno obleko Aurora izpopolnite z razkošnimi uhani. K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara. Ob tej obleki ne boste zgrešile z manj visokimi petkami, saj boste popolne tudi tako.

Izposoja

200 €

Nakup

335

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.