Poročna obleka Ameli

Poročna obleka Ameli – Eleganca, drznost in lahkotnost v 1 sami popolni poročni obleki. Ustrezala bo drznim nevestam, ki so ponosne tudi na svoje obline. Zaradi lahkotne zasnove je primerna tudi za preproste poroke, piknik izvedbe porok in poroke z manj protokola, hkrati pa je primerna tudi za protokolarno bogate, prestižne poroke.

  • Zgornji del s posebnim dodatkom, ki naredi prav poseben vtis.
  • Všit modrc za možnost nošenja brez svojega modrca.
  • Elegantno padajoče krilo, ki ga lahko popestrite s krinoline, ali pa tudi ne.
  • Popolna srednje dolga lahkotna vlečka.
  • Zapenjanje z vrvico na hrbtnem delu.

Poročna obleka Ameli je na voljo v številkah 36/38 in 40/42, možna pa je dodatna prilagoditev za 1 številko navzgor ali navzdol.Na voljo je v beli barvi. Posebej primerna je za ženske z nekaj trebuščka in malo večjimi prsmi. Sestava: 70 % poliester, 30 % bombaž.

Velikosti: , , ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika: ,
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara, ki bo dala dodaten pridih prestiža. Ne morete pa zgrešiti še z dolgo 2m dolgo vlečko! Glede na stil vaše poroke se odločite ali boste uporabile visoke ali nizke pete – poročna obleka Ameli je popolna ne glede na izbiro!

Izposoja

245 €

Nakup

445

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.