Poročna obleka Amber

Poročna obleka Amber – Poročna obleka po najnovejši modi…  Za neveste, ki želijo poudariti svojo lepo postavo in s svojo popolnostjo pustiti ljudi brez sape. Na ramenskem delu jo krasijo popolni kristalčki, zavezuje pa se na korzet in je zato primerna za večji razpon konfekcijskih številk. Na protokolarno bogatih porokah z veliko svati bo ta obleka naredila neverjeten vtis.

  • 4 plasti blaga in tila, zaradi katerih ni potrebna uporaba krinoline, če ne želite, vseeno pa jo priporočamo zaradi udobja pri hoji.
  • Posebna struktura vrhnjega tila, ki še posebej zaokroži popolnost cele obleke.
  • Dolga vlečka, ki se zaključi s čudovito čipko.
  • Padajoče naramnice in V izrez, ki zagotovo izstopa.
  • Čudoviti kristalčki na izrezu, ki še posebej poudarijo vaše oprsje.
  • Všit korzet in zavezovanje z vrvico na hrbtnem delu.

Poročna obleka Amber je primerna za konfekcijske št. 36-40. Predvsem je primerna za neveste z manj izrazitimi oblinami, saj jih bo obleka čudovito izpostavila točno tam, kjer je treba. Sestava: 70 % poliester, 30 % bombaž.

Kolekcija:
Velikosti: ,
Na voljo za: ,
Leto:
Barva:
Stil / oblika: ,
zapenjanje:
Vlečka:
Za tvoj popoln poročni videz:

K poročni obleki Amber se čudovito poda kakšna tiara ali razkošna ogrlica. Visoke petke so obvezne, privoščite si salonarje v barvi vaše poročne teme in vaš izgled bo res popoln.

Izposoja

345 €

Nakup

595

Navedene cene so redne. Tukaj preveri, če je ta obleka slučajno Obleka meseca, ki je znižana za 20 % ali, če je ta obleka slučajno del kakšne aktualne posebne ponudbe.