Poročno vabilo mora vsebovati  osnovno nit poroke, z izbiro barve in stila se mladoporočenca predstavita vsem povabljencem.

Napočil je čas, ko lahko z večjim občutkom varnosti že začneta z aktivnim načrtovanjem svojega popolnega poročnega dne. In skrajni čas je, da razpošljeta vabila svojim svatom. Za to imata na voljo ogromno ponudnikov, v tej situaciji pa vsekakor priporočamo spletno naročilo. 

Poročno vabilo mora vsebovati naslednje zapise:
– Datum poroke (datum in ura civilne poroke, cerkvene poroke in slavja)
– Kraj dogajanja (kje se bodo dogajale vse slovesnosti)

V vabilo pa je dobro dodati tudi naslednje:
– Zemljevid / napotki do poročne lokacije (v kolikor sta izbrala manj znano poročno lokacijo, ali lokacijo, ki jo je težje najti)
– Potrditev udeležbe (kontakt, da lahko svatje potrdijo svojo udeležbo. Lahko navedete datum, do kdaj morajo sporočiti odgovor.
– Krajši verz, misel, ki vama je pri srcu, predstavlja naj vaju, vajino razmišljanje. Besedilo ne sme biti dolgo!

Kdaj je potrebno poslati poročno vabilo?
Zelo pogosto vprašanje v sklopu poročnih vabil. Vabilo na poroko je sicer  potrebno poslati vsaj 2-3 mesece pred poroko. Vendar pa smo se zdaj znašli v situaciji, kjer veliko parov dokončno načrtuje poroko v zadnjem mesecu. Vajini svati bodo zagotovo razumeli situacijo in to ne bi smelo znatno vplivati na stopnjo udeležbe.

Med kakšnimi vabili lahko izbirata?

Vselej glejta, da se vabila ujemajo z rdečo nitjo vajine poroke. Če imata izbrano specifično barvno shemo, naj ustrezajo le-tej. Če imata določeno temo poroke, naj vabila izražajo tudi to. Predvsem pa vama je v pomoč pri izbiri poročnih vabil lahko načrtovana dekoracija poročne lokacije.

Lesena poročna vabila – ki se lepo podajo k porokam v rustikalnem stilu.

Elegantna poročna vabila – če sta si izbrala poroko v elegantnem stilu, naj bodo tudi vabila elegantna.  

Poročna vabila v epruvetkah – so pogosta izbira mladoporočencev. Izročijo se osebno, kar prida dodatni čar. Poskrbite, da se ujemajo z vašo temo poroke.

Moderna poročna vabila– potiskana s cvetličnimi motivi, prelivanje barv.

Zanimiva poročna vabila– vabila so drugačnih oblik, vzorcev, delujejo zabavna.

Laserska poročna vabila– za romantični in rustikalni stil, saj jih krasijo lasersko oblikovani motivi čipk, cvetlic, metuljev in dreves.

Slikovno poročno vabilo – vabila so zelo preprosta in jedrnata. Krasijo ga poročne ikone. Besedila ni veliko.

[ux_gallery ids=”1971,1972,1973,1974,1975,1976,1977,1978,1979,1980″ style=”normal” type=”slider” width=”full-width” col_spacing=”collapse” auto_slide=”3000″ image_size=”thumbnail”]