Poročni dodatki in otroške svečane obleke

Izbirajte med popolnimi poročnimi oblekami in dodatki ter otroškimi svečanimi oblekami

Poročni dodatki in otroške svečane obleke so v naši spletni trgovini na voljo za direktni nakup, poročne obleke pa so mišljene zgolj za ogled. Naročilo poročne obleke preko spletne trgovine pomeni le rezervacijo za čas do vašega pomerjanja. V primeru, da želite izposojo obhajilne ali krstne obleke nas kontaktirajte preko rezervacijskega obrazca na prvi strani ali preko obrazca na dnu te strani.

Izpostavljeno ta mesec

Izpostavljene izdelke s kodo IZPOSTAVLJENO v spletni trgovini dobite z 20 % popustom. Izpostavljeni izdelki se spremenijo vsak mesec, popust pa velja cel mesec. 

Zakaj nakupovati v spletni strgovini Skoraj poročena?

Ko nakupujete v naši spletni trgovini, vas obravnavamo kot stranko v našem fizičnem salonu. Hkrati so v naši spletni trgovini cene prilagojene naši tipični stranki – staršem in nevestam. Poleg samih izdelkov vam nudimo tudi neomejeno podporo in pomoč pri uporabi in vzdrževanju izdelkov. Tako lahko računate na pomoč, recimo, pri zlaganju krinoline, kar je kar posebno opravilo po poroki. Pri nas prejmete tudi številne koristne nasvete, kako očistiti občutljiva oblačila brez obiska kemične čistilnice. Izveste pa lahko tudi, kako hraniti poročno obleko tako, da bo brezhibna počakala naslednjo uporabnico. 

Skoraj poročena - popolne poročne obleke
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

Vas zanima kaj posebnega glede nakupa v naši spletni trgovini?

V spodnji obrazec vpišite, kar vas zanima in v najkrajšem možnem času vam bomo z veseljem odgovorili.