Poročna obleka Verony

Poročna obleka Verony je večna klasika, ki te bo navdušila, če prisegaš na tradicijo in v poroki vidiš simbolno vrednost.

195,00

Počisti

Opis

Poročna obleka Verony je večna klasika, ki te bo navdušila, če prisegaš na tradicijo in v poroki vidiš simbolno vrednost, na poročni dan pa želiš biti sproščena in se počutiti udobno v svoji celodnevni spremljevalki.

Obleka bo najprimernejša za protokolarno bogato, vendar skromnejšo poroko.

💜 Poročna obleka Verony ima kar 6 plasti tila in blaga, kar pomeni, da je krinolina že všita in je ne potrebuješ dodatno. To znatno pripomore k udobju celodnevnega ali celo celonočnega nošenja poročne obleke.

💜 Zapira se z zadrgo na hrbtnem delu, kar pomeni, da ne boš imela nobenih težav z zavezovanjem korzeta.

💜 Naramnice so diskretne in snemljive, zato izbiraš med dvema videzoma hkrati. Še posebej pa je to priročno, če imaš bogatejše oprsje, ki ga želiš brezpogojno obdržati na mestu.

💜 Zaradi satenaste zasnove se obleka čudovito svetlika, kar jo naredi še bolj prestižno v razkošju sonca na prostem ali pridušenih luči v notranjih prostorih.

💜 Dekorativni gumbi ob zadrgi za pridih modernega videza.

Posebej je primerna zate, če kolebaš med rabljeno in novo poročno obleko. S poročno obleko Verony, ki je del naše Second hand kolekcije, odpraviš tveganje dolge poti za popolnoma neustrezno poročno obleko.

Ob odkupovanju rabljenih poročnih oblek pri fizičnih osebah namreč neveste pogosto naletijo na to, da so ob prihodu na lokacijo zelo razočarane, saj na fotografijah prodajalke ne prikažejo celotne obleke in bodoči nevesti ne zaupajo morebitnih raztrganin ali večjih madežev.

Mi odkupimo poročno obleko, jo popolnoma uredimo tako, da te v salonu pričaka brezhibna in je tudi cenovno veliko bolj ugodna kot primerljiva nova poročna obleka.

Cena izposoje za enako novo poročno obleko bi bila nad 500 €, ker je rabljena pa je zate na voljo po neverjetno nižji ceni.

V poročni obleki Verony boš posebej zasijala, če boš uporabila kateregakoli od teh kosov nakita:

💜 https://svecan-videz.si/izdelek/ogrlica-leaf/

💜 https://svecan-videz.si/izdelek/set-nakita-white-pearls/

💜 https://svecan-videz.si/izdelek/set-nakita-curve/

💜 https://svecan-videz.si/izdelek/ogrlica-heart/

💜 https://svecan-videz.si/izdelek/ogrlica-rose/ – pozlačena različica

Izberi si še bleščečo tiaro.

V tej obleki boš še posebej zasijala, če boš nosila spuščene skodrane lase in visoke petke, ki bodo lepoto obleko lepo zaokrožile.

Dodatne informacije

Velikost

Uporaba

Barva

Kroj

Postava

,

Prsni izrez

Vlečka

Zapenjanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poročna obleka Verony”
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-pošta
Share on print
Natisni
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Rezerviraj termin pomerjanja