Poročna obleka Tasha

Poročna obleka Tasha – specifična poročna obleka za močnejše postave, primerna predvsem za jesensko/zimsko poroko v barvni temi sivke (vijolična barvna tema).

Če poročno obleko Tasha rezervirate za izposojo ali nakup v letu 2020, za vašo poroko v letu 2021, prejmete brezplačno poročno spletno stran! Več o tem preberite na https://spletnestrani.skorajporocena.si/.

75,00

Opis

Poročna obleka Tasha – Specifična poročna obleka za močnejše postave, primerna predvsem za jesensko/zimsko poroko v barvni temi sivke (vijolična barvna tema). Najlepše se bo prilegala nevestam močnejših postav, ki imajo močnejše boke.

  • Kakovostno izdelan satenast zgornji del s prav posebno oblikovanim dekoltejem, ki da občutek prestiža.
  • Prosto padajoče vijolično krilo, ki ga lahko dodatno izpopolnite z enostavno krinolino ali z belim nadkrilom iz tila, kar bo naredilo prav poseben vijoličen podton krila.
  • Dodan snemljiv vijoličen korzet, ki ga uporabite ali ne, kakor vam bolj ustreza.
  • Zapenjanje z zadrgo na hrbtnem delu.
  • Rokavi so 3/4 dolžine, kar pomeni, da je poročna obleka Tasha primerna za jesenske in zimske poroke. Na željo lahko rokave tudi odstranimo in jo uporabite tudi spomladi ali poleti.

Poročna obleka Tasha je primerna za neveste s konfekcijsko številko 44/46, možna je še prilagoditev navzgor ali navzgor za 1 številko.

Sestava: 50 % bombaž, 30 % saten, 20 % poliester.

Popolni poročni dodatki

K tej poročni obleki se popolno podajo viseče ogrlice in uhani, ne boste zgrešile tudi s katerokoli tiaro. Čudovito jo bo izpopolnila tudi kratka tančica. Če jo boste uporabile jeseni ali pozimi ji dodajte bolero ali kakšno drugo ogrinjalo.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Velikost

Barva

,

Kroj

Postava

, ,

Prsni izrez

Vlečka

Zapenjanje

Uporaba

1 mnenje za Poročna obleka Tasha

  1. Nataša

    Obleka je super udobna, material je zelo kvaliteten. Nosila sem jo ves dan brez težav in kljub odvečnim kilogramom sem se počutila res kot prava kraljica 😀

Podaj mnenje
Share on facebook
Facebook
Share on email
E-pošta
Share on print
Natisni
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook

Rezerviraj termin pomerjanja