O NAS

Pogosto zastavljena vprašanja

Prosimo, preberite si spodnje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja preden nam pišete.

Kako lahko naročim izdelke?

Pri izbiri izdelka izberete želeno konfekcijsko številko, v kolikor ni vaše konfekcijske številke nas kontaktirajte in vas obvestimo takoj, ko je spet dobavljivo.

Je za oddajo naročila potrebna prijava?

Za nakup na naši spletni strani ni potrebna registracija in lahko ustvarite račun kot gost, kar pomeni, da samo vnesete vaše podatke za dostavo in kontaktne podatke. Če pa se registrirate, se vaši podatki shranijo in Vam naslednjič ne bo potrebno ponovno vpisovati vseh podatkov.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Ob nakupu nad 99,90 € stroške dostave krijemo mi. Ob nakupu do tega zneska pa strošek pošiljanja znaša 3,90 €.

Kako naj vem, da mi bo obleka prav?

Poročne obleke ravno zaradi tega razloga ni možno kupiti preko spleta. Lahko se jih rezervira, nikakor pa jih ni možno kupiti, saj verjamemo, da mora bodoča nevesta obleko pomeriti.

Kdaj lahko obiščem salon?

Po predhodnem dogovoru določimo termin in lokacijo pomerjanja. Prvi v Sloveniji izvajamo tudi pomerjanje oblek na domu, s čimer prihranite veliko časa. Lahko pa izberemo tudi drugo lokacijo, ali pa pomerjanje izvedemo pri nas. Za rezervacijo termina nas pokličite na 070 417 798 ali pa nam pišite na info@skorajporocena.si.

Je pomerjanje brezplačno?

Pomerjanje poročnih oblek v poročnem salonu na Žolgarjevi 2 v Sl. Bistrici je v letu 2020 še brezplačno. 20 €+kilometrina nad 20 km (v eno smer) pa se obračuna v primeru, da se odločite za pomerjanje na domu. Pri tem se 20 € akontacije upošteva pri izračunu končne cene.

Izdelka, ki ga želim ni na zalogi! Kdaj bo spet prispel?

V kolikor izdelka ni na zalogi nam pišite na info@skorajporocena.si in vam bomo sporočili takoj ko bo izdelek spet na zalogi.

Kaj pa, če mi izdelki ne ustrezajo, jih lahko vrnem?

Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot) vam omogoča, da v 14ih dneh po nakupu vrnete izdelek,
če z njim niste zadovoljni.

Izdelek mora biti vrnjen z računom, originalno zaprt in nepoškodovan, pri čemer kupec krije strošek vračila (ne sprejemamo paketov z odkupnino, le navadne in priporočene). Vračilo bo sprejeto samo v primeru, da je izdelek nenošen, neopran, nepoškodovan in ni bila odstranjena etiketa.

V primeru, da izdelek vrnete brez celotne dokumentacije, imate 7 dni časa, da le to naknadno dostavite (kot datum prejema štejemo ko je dostavljena vsa dokumentacija). V primeru, da to ne storite v roku, vam izdelek na vaše stroške vrnemo.

POMERJANJE POROČNIH OBLEK

Pomerjanje v poročnem salonu

Naš popolnoma nov poročni salon se nahaja na naslovu Žolgarjeva 2, Slovenska Bistrica. Stalnega odpiralnega časa za ogled poročnih oblek ni, ga pa tedensko objavljamo na naši Facebook strani 

Pomerjanje poročnih oblek v poročnem salonu izvajamo le na podlagi predhodne rezervacije termina. Rezervacija termina je možna preko rezervacijskega obrazca, ki je na voljo v opisu vsake poročne obleke, preko Facebook vmesnika, preko e-pošte info@skorajporocena.si ali preko telefonske št. 070 417 798. V primeru uporabe rezervacijskih vmesnikov obvezno počakajte potrditev termina.

Zaradi množičnega izkoriščanja storitev pomerjanja smo primorani za vsako pomerjanje poročnih oblek obračunati akontacijo. Slednjo je potrebno poravnati najkasneje 3 dni pred pomerjanjem. Akontacijo je možno poravnati na daljavo po predračunu ali gotovinsko v poročnem salonu ali na drugi dogovorjeni lokaciji. 

Pomerjanje poročnih oblek v salonu se obračuna 20 €, vendar se ta akontacija ob nakupu/izposoji upošteva kot del kupnine. 

Pomerjanje na domu

Pohvalimo se lahko, da edini v Sloveniji izvajamo pomerjanje poročnih oblek na domu. 

Pri pomerjanju na domu se obračuna akontacija, ki se upošteva pri končnem nakupu oz. izposoji poročne obleke. Obračuna se v višini 20 € + 0,05 €/prevožen kilometer, ob končnem nakupu pa 20 € odštejemo od končne cene poročne obleke. Odbitek velja le pri nakupu ali izposoji poročnih oblek, ne velja pa ob nakupu ostalih izdelkov trgovine. 

Na pomerjanje na domu pripeljemo največ 3 poročne obleke. Zato je izredno pomembno, da se z našim svetovalcem natančno pogovorite o svojih željah in merah, da se izberejo za vas primerne obleke, pomerjanje pa je le še kot končna potrditev oz. odločanje med 2-3 oblekami.

Naročite se na pomerjanje na domu in zahtevajte še več informacij preko Messenger vmesnika desno spodaj. 

 

Pomerjanje na drugi lokaciji

Pomerjanje poročnih oblek lahko izvedemo na katerikoli drugi lokaciji, pri čemer lahko tudi prevzamemo organizacijo (npr. v hotelu), vendar ta strošek krije stranka.

Navodila za pomerjanje

Ko pridete na pomerjanje upoštevajte, da so obleke, ki jih boste pomerjale last salona in da se moramo maksimalno potruditi, da so obleke tudi po številnih pomerjanjih še vedno brezhibne. Zato prosimo, da se držite naslednjih navodil:

  • Na prvo pomerjanje pridite obvezno nenaličene, v laseh pa ne imejte ostrih sponk in drugih lasnih dodatkov. Pazite, da slednjih nimate tudi v spodnjem perilu.
  • Zaradi lažjega odločanja priporočamo, da na pomerjanje oblečete spodnje perilo, ki ga nameravate obleči tudi na poročni dan, ali pa s seboj prinesite dodaten kos spodnjega perila (npr. če imate močnejše obline in nameravate nositi steznik, ga oblecite že na prvo pomerjanje, saj boste tako lažje izbrale res “ta pravo” obleko. In npr. če ne veste, ali bo pravi modrc podložen ali ne, prinesite s seboj oba).
  • Pomerjanje 1 ustrezne obleke traja približno 15 – 30 minut, zato imejte za pomerjanje vsaj 1,5 ure časa.
  • Pred samim pomerjanjem dodobra raziščite obleke, ki so vam všeč, razmislite o modelih, ki so za vas najbolj primerni, razmislite tudi o poročnih dodatkih. Tako bo potrebnih veliko manj pomerjanj in boste hitreje našle svojo sanjsko obleko. O željah in pogojih se lahko še pred pomerjanjem pogovorite z našim svetovalcem. Z veseljem vam bomo glede na vašo postavo, okus in finančne zmožnosti svetovali tako, da boste prišli do popolne poročne obleke zase.
  • Poročne obleke izdelujemo tudi po naročilu ali jih nabavimo pri priznanem evropskem proizvajalcu, zato nikakor ne obupajte, če ob prvem obisku ne najdete popolne obleke zase. 

Informacije

Skoraj poročena

Nataša Kukovič s.p., prodaja poročnih oblek in dodatkov

Pohorska cesta 2

2317 Oplotnica

Fizični salon:

Žolgarjeva ulica 2, 2310 Slovenska Bistrica