Nagradna igra oktober 2020

V novi nagradni igri oktober 2020 lahko neveste prejmete 3 privlačne nagrade: gratis šopek za družico, gratis poročno ličenje in gratis podvezico. Izvedite kako!
Nagradna igra Oktober 2020

Sodelujoča podjetja in nagrade

Poročni salon Skoraj poročena

Brezplačna podvezica po izbiri.

Cvetličarna Oplotnica

Gratis šopek za družico

Frizerski salon Miša

Gratis poročno ličenje

Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri sodelujejo vse neveste v letu 2020 ali 2021, ki v objavo na desni strani vpišejo datum svoje poroke in všečkajo fotografijo nagradne igre. To lahko storite tudi direktno tukaj, ali pa obiščete na Facebook strani in vse uredite tam. 

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebni profili, strani in javne osebnosti pa ne.

V nagradni igri sodelujejo vse neveste v letu 2020 ali 2021, ki v objavo spodaj vpišejo datum svoje poroke in všečkajo fotografijo nagradne igre. To lahko storite tudi direktno tukaj, ali pa obiščete na Facebook strani in vse uredite tam. 

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebni profili, strani in javne osebnosti pa ne.

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra se začne 28.9.2020 ob 8:00, zaključi pa se 2.10.2020 ob 20:00. Takrat bomo komentiranje zaprli in tako tudi zaključili nagradno igro. 

Žrebanje bomo izvedli 3.10.2020 ob 20:00. Žrebanje nagradne igre bomo prenašali v živo preko Facebook kanalov vseh ponudnic. 

Prevzem in veljavnost nagrade

Prevzem nagrade dobitnica izvede tako, da se v roku 24 ur od žrebanja (do 4.10.2020 ob 20:00), preko messengerja javi ponudnici in zahteva nagrado. 

Pozor: pišite iz profila, s katerim ste sodelovale v nagradni igri, saj vam sicer nagrade ne bomo mogli predati!

V kolikor dobitnica zamudi rok prevzema nagrade, se žrebanje izvede znova in se nagrada podeli novi dobitnici. Če se to zgodi, bo objavljeno na Facebook strani in na tem spletnem mestu.  Datum žrebanja bo določen naknadno.

Prejeta nagrada velja do datuma, ki ga je dobitnica navedla kot datum svoje poroke. Nagrade niso prenosljive, niti zamenljive. Prav tako niso izplačljive v denarju. Le v primerih, ko dobitnica dotičnega izdelka ne potrebuje, ga lahko podari drugi osebi, ne more pa izdelka oz. storitve zamenjati za drug izdelek oz. storitev. 

Scroll Up