Poročna obleka Mara

Akcija!

Poročna obleka v barvi šampanjca z eno naramnico in čudovitimi rožicami, ki kljub svoji preprostosti pričara čarobno izkušnjo. Udobna in posebna.

Obleka: Skoraj poročena
Foto: DV Photography
Model: Ana Pusovnik

715,00 345,00

Počisti

Opis

Poročna obleka Mara – Klasika, eleganca in romantika, združeni v popolni poročni obleki. Ustrezala bo klasičnim nevestam, ki vseeno želijo pustiti močan vtis, zelo pomembno pa jim je tudi udobje.

  • Visoko kakovostnem kompakten material, ki nudi posebno raven udobja.
  • Čudovito nabrano krilo brez vlečke za nemoteno celodnevno nošenje in ples.
  • Posebna tekstura blaga krila, zaradi katere se obleka še posebej lepo fotografira in obnaša v različnih sojih svetlobe.
  • Prav posebno oblikovan zgornji del z eno naramnico in vrtnicami, ki kljub svoji preprostosti daje vtis ekstravagance in se čudovito poda k poročnemu šopku iz vrtnic.
  • Krilo iz 7 plasti, kar pomeni, da krinolina ni potrebna.
  • Zapiranje z zadrgo na hrbtni strani.

Poročna obleka Mara je primerna za neveste s konfekcijsko številko 36/38, možne so le manjše prilagoditve. Na voljo je v barvi šampanjca. Najlepše se bo podala nevestam z močnejšimi boki ob sicer zelo vitki postavi, saj bo zasnova obleke obline stisnila in prikrila.

Sestava: 70 % poliester, 20 % svila, 10 % bombaž.

Popolni poročni dodatki

K tej poročni obleki se čudovito poda kakšna tiara, ki bo poročni izgled neveste še posebej izpopolnila. K obleki lahko zelo lepo vključite udobno obutek, ki ne vsebuje nujno visokih petk.

Dodatne storitve

Ob izposoji ali nakupu poročne obleke v redni prodaji se lahko odločite tudi za brezplačno spremstvo na dan poroke, zelo ugodno pa uredimo tudi ličenje in frizuro na vaš poročni dan, pri vas doma ali na lokaciji, kjer se boste urejali.

Brezplačno do poročne spletne strani

Če poročno obleko Mara rezervirate za izposojo ali nakup v letu 2020, za vašo poroko v letu 2021, prejmete brezplačno poročno spletno stran! Več o tem preberite na https://spletnestrani.skorajporocena.si/.

Rezerviraj termin pomerjanja

Ne zamudite svoje popolne obleke, termini pomerjanj se hitro polnijo!

[contact-form-7 id=”3373″ title=”Rezervacija pomerjanja poročnih oblek”]

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Velikost poročne obleke

Kolekcija

Leto

Vrsta uporabe

,

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-pošta
Share on print
Natisni
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Scroll Up