IZBIRA KRINOLINE

[row] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Krinolina da ali ne?

Izbira krinoline ni ravno preprosta odločitev. Uporaba krinoline je predvsem osebna izbira neveste, čeprav je pri nekaterih oblekah res nujna. Vsekakor se je potrebno zavedati, da brez krinoline večina oblek ne bo izgledala tako, kot si nevesta zamisli oz. vidi v katalogu, na spletni strani ipd. Dejstvo je tudi, da so nekatere krinoline lahko tudi neudobne na račun večje polnosti. Tukaj je vse odvisno od krinoline, ki jo izberemo.

Pri nekaterih oblikah poročnih oblek je možno uporabiti krinoline brez obročev, kar pomeni nespremenjeno udobje. Predvsem pri oblekah z obliko princese pa je z vidika izgleda najprimernejša krinolina z obroči, saj bo le taka krinolina naredila obleko res polno.

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”2775″ image_size=”medium” caption=”true” image_hover=”zoom” image_hover_alt=”zoom”]

Pa si najprej poglejmo razliko med oblekami s krinolino in brez nje.

Na levi vidimo poročno obleko brez podkrila. V sredini je vidno uporabljeno podkrilo, na desni pa rezultat. Videz je s podkrilom vsekakor popolnoma drugačen.

[/col] [/row]

Kako izbrati krinolino za mojo poročno obleko?

Ko smo enkrat ugotovili, da je krinolina za popoln videz poročne obleke nujna, je potrebno izbrati pravo, ki bo poudarila točno tako obliko, kot želimo.

Obstajajo tudi poročne obleke, za katere sta primerni tudi dve ali več različnih vrst krinolin. Zato izbira ni vedno najlažja in je vsekakor pogosto stvar preizkušanja. V poročnem salonu Skoraj poročena Vam bomo na pomerjanju z veseljem pomagali pri izbiri popolne krinoline.

[row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”2779″ image_size=”large” height=”200%” caption=”true” link=”https://skorajporocena.si/trgovina/porocni-dodatki/krinoline/krinolina-base/”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Krinolina za preproste poročne obleke brez vlečke

To krinolino uporabimo, ko želimo le rahlo oblikovati krilo, ne želimo pa doseči pretirano polnega videza. Med poročnimi oblekami poročnega salona Skoraj poročena bo ta preprosta krinolina popolna za poročno obleko Mara.

Krinolina A linije za poročne obleke z vlečko

Če je naša poročna obleka A linije ali krilo prosto pada, zraven pa ima še vlečko, bo primerna Krinolina A z vlečko na sliki spodaj. Ta krinolina je popoln dodatek na naše poročne obleke Ella, Aria, Ameli in Miriam.

[ux_image id=”2751″ width=”76″ lightbox=”true” lightbox_image_size=”large” caption=”true” image_hover=”zoom” link=”https://skorajporocena.si/trgovina/porocni-dodatki/krinoline/krinolina-a-z-vlecko/”] [/col] [/row] [row] [col span=”4″ span__sm=”12″ divider=”0″] [ux_image id=”2749″ image_size=”medium” caption=”true” image_hover=”zoom” image_hover_alt=”zoom” link=”https://skorajporocena.si/trgovina/porocni-dodatki/krinoline/krinolina-a-saten/”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Krinolina A linije iz satena

Pri izbiri prave krinoline je nujno upoštevati tudi material poročne obleke. Materiala obleke in krinoline se morata skladati. Če je krilo obleke iz tila, naj bo tudi krinolina iz tila. Če je iz satena, naj bo iz satena, … Tako je krinolina A saten popolna za našo poročno obleko Sofia.

 

 

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”231″ image_size=”thumbnail” caption=”true” image_hover=”zoom” image_hover_alt=”zoom” depth=”5″] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Krinolina A linije z bogatejšim krilom

Naslednja krinolina je primerna tudi za večino poročnih oblek, za katere sta primerni prvi dve krinolini. Gre za bogatejšo različico krinoline A stila, ki pa se lahko ponekod uporabi tudi za poročne obleke princess stila, kjer ciljamo na srednje bogato krilo. Ta krinolina je najprimernejša za poročne obleke s togim krilom v A liniji. V kolikor jo želite uporabiti za katero drugo poročno obleko A linije jo je nujno prej preizkusiti. 

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Krinolina za obliko morske deklice

Čisto posebna oblika poročne obleke je oblika morske deklice. V zadnjem času je vedno bolj priljubljena, saj prav posebej poudari postavo neveste. Za to obliko obstaja čisto posebna krinolina, pogosto pa je pri tej obliki poročnih oblek krilo sešito iz toliko plasti, da krinolina ni potrebna. Pomembno je, da takšno obleko preizkusite s krinolino in brez nje. Krinolina Vase je popolna za našo poročno obleko Amber. 

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”154″ image_size=”medium” caption=”true” image_hover=”zoom” image_hover_alt=”zoom” link=”https://skorajporocena.si/trgovina/porocni-dodatki/krinoline/krinolina-vase/”] [/col] [/row] [row] [col span=”3″ span__sm=”12″] [ux_image id=”2743″ image_size=”medium” caption=”true” image_hover=”zoom” image_hover_alt=”zoom” link=”https://skorajporocena.si/trgovina/porocni-dodatki/krinoline/krinolina-six-hoop/”] [ux_image id=”2745″ caption=”true” image_hover=”zoom” image_hover_alt=”zoom” link=”https://skorajporocena.si/trgovina/porocni-dodatki/krinoline/krinolina-full-brez-obrocev/”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Krinoline za najbolj razkošna krila

Ko obožujemo princess stil in želimo kar se da široko in košato krilo, je krinolina nujen dodatek k poročni obleki. Izbiramo pa med dvema možnostima. Lahko izberemo krinolino z večjim številom obročev, s katero obleka res drži obliko ne glede na to, kako se gibate in kaj počnete. Vedno pogostejša pa je izbira krinoline brez obročev, ki da seveda malenkost manj volumna, vendar pa ne vsebuje obročev, ki bi nevesto motili pri sedenju, hoji, plesu. Prav tako krilo izpade bolj lahkotno, še vedno pa je izredno polno. Krinolina s 6 obroči je med našimi poročnimi oblekami najprimernejša za novo poročno obleko Elizabeth, Krinolina full brez obročev pa je popolna za poročno obleko Emma.

[/col] [/row]

Priporočam vam, da pri izbiri poročnih dodatkov, ne le krinolin, vedno zaupate svoji svetovalki v poročnem salonu. Videle smo namreč že veliko, prav tako pa poznamo poročne obleke v svoji ponudbi in vam bomo tako lahko nedvomno najbolje svetovale. Vsekakor je pa v prvi vrsti nujno, da ob pomerjanju poročne obleke preizkusite vse možne variante in se odločite za tisto pravo.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

Dodaj odgovor

Oglej si še druge sorodne prispevke

Poročna vabila

POROČNO VABILO

Poročno vabilo mora vsebovati določene elemente, da bodo vaši svatje vedeli, kaj pričakovati. Pri izbiri poročnih vabil pa tudi imate veliko možnosti.

Preberi več »