DAN, KO BOSTA DAHNILA “DA”

Našli ste jo – svojo sorodno dušo. Svojo pripadnost, ljubezen in spoštovanje ji želite za vedno potrditi s poročnim prstanom. Ne glede na to, ali načrtujete skromno poročno slovesnost z le nekaj svati ali številčnejšo in zahtevnejšo poroko, dovolite, da vam izurjena ekipa zaposlenih Thermane d. d. stoji ob strani, pomaga pri organizaciji številnih opravkov in svetuje z dragocenimi nasveti. Preverite številne lokacije, kjer lahko v Thermani Laško »da« izrečete za vedno.

 

Eleganten ambient avle hotela Thermana Park Laško s prečudovitim lestencem ali v Gala dvorani kongresnega centra
Sodobno opremljen hotel Thermana Park Laško se ponaša z razkošno avlo, ki mu poseben pečat daje pravljični lestenec. Poroka pod izjemno stekleno mojstrovino velja za sila popularno med poročnimi pari.

Slika za članek o Thermani Laško

Most želja
V zelenem okolju Savinje in hotela Thermana Park Laško se nahaja Most želja. Pogled na vodo in prelepo naravo očara, simbolika mostu pa poskrbi za popoln prvi korak na vajino skupno pot mladoporočencev.

Zdraviliški park
V naravnem ambientu Zdraviliškega parka, v zavetju zelenih krošenj in medovitih rastlin vama pripravijo nepozaben romantičen dogodek. V okolici Thermane je bilo nedolgo nazaj odkritih šest točk in energijski krog, kjer je bilo s pomočjo radiestezije izmerjeno zelo pozitivno področje. Ena od teh energijsko močnih lokacij se nahaja tudi v Zdraviliškem parku, kjer lahko v zakonski jarem skočite obdani z obilico pozitivne energije.

Zlata dvorana Zdravilišča Laško
V hotelu Zdravilišče Laško se nahaja Zlata dvorana, katere pozlačene stenske poslikave in dnevna svetloba ustvarjajo prijetno intimno okolje.
Odlika Thermanine poročne ekipe je za vsak par posebej prilagojena ponudba. Doslej so za svoje delo pridobili izjemne reference, ki zagotavljajo visoko kvaliteto storitve. Podrobnejše informacije o poročni ponudbi lahko pridobite pri Tatjani Klinar, vodji programa gostinstvo (telefon (03) 734 89 88, tatjana.klinar@thermana.si).

Foto: RD2 Rok Deželak Photography

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglej si še druge sorodne prispevke

Poročna vabila

POROČNO VABILO

Poročno vabilo mora vsebovati določene elemente, da bodo vaši svatje vedeli, kaj pričakovati. Pri izbiri poročnih vabil pa tudi imate veliko možnosti.

Preberi več »