BOŠ MOJA DRUŽICA?

Še ne veš na kakšen način vprašati prijateljico, sestro, sestrično … ali bi bila pripravljena biti družica? Spodaj delimo z vami pet simpatičnih idej, ki vam mogoče pridejo kdaj prav.

 

PISEMCE Z VPRAŠANJEM
Pisemce s prstanom ali ogrlico je simpatični način , da vprašaš svojo pričo ali družice, če bodo del tvojega poročnega dne. Darilce, ki tako prihaja skupaj z vprašanjem služi kot dodatek, ki bo krasil pričo in družice na poročnem dnevu.

GLASNA NOVICA / PRESENEČENJE
Še ena simpatična in preprosta ideja. Bombonjero lepo zavij v okrasni papir. Na pentljo pripni ime družice ali priče. V bel ali prozoren balon stresi konfete in seveda rolico s pomembnim vprašanjem. Zraven balona pripravi kartonček z iglico na katerem piše »poči me«. Oboje pritrdi na bombonjero.

ŠOPEK
Šopka rož se bo razveselila vsaka še posebej, če izbereš njene najljubše rože. Ne pozabi na listek z vprašanjem, ki ga zatakneš med cvetove!

DARILNA ŠKATLA Z VPRAŠANJEM
Na pokrov okrasne škatle nalepi vprašanje »Boš moja družica?«.V škatlo položi razne predmete: vajino fotografijo, slaščice, dišečo kremo, lak za nohte, nakit, katerega bo nosila na poroki, parfumček, barvno lestvico z barvami poroke, če si bo sama kupila in izbrala obleko, pisemce z razlogi zakaj jo želiš imeti na svoji poroki ob sebi …

SESTAVLJANKA Z VPRAŠANJEM
Zabaven način resnega vprašanja. Sestavljanko lahko naročiš pri k-print.si, oziroma naročiš prazne lesene puzzle na katere potem sama napišeš vprašanje glede vloge družice.

Upamo, da ti je katera izmed zgornjih idej všeč ali da si dobila kakšen navdih, kako izpeljati povabilo. Vsekakor je lepo, če ob tem vprašanju podariš še kakšno malenkost v znak hvaležnosti.

[divider align=”center”]

[ux_gallery ids=”1806,1794,1807,1795,1802″ type=”slider” col_spacing=”collapse” auto_slide=”3000″ image_size=”thumbnail”]

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

Dodaj odgovor

Oglej si še druge sorodne prispevke

Poročna vabila

POROČNO VABILO

Poročno vabilo mora vsebovati določene elemente, da bodo vaši svatje vedeli, kaj pričakovati. Pri izbiri poročnih vabil pa tudi imate veliko možnosti.

Preberi več »