AKTUALNE POSEBNE PONUDBE

Obleka meseca Decembra

Vsak mesec je 1 obleka na voljo po 20 % nižji ceni (velja za izposojo in nakup).

Redna cena izposoja / nakup

395 € / 595 €

Akcijska cena izposoja / nakup

315 € / 475 €

Poročna obleka Sofia

Beli vikend v poročnem salonu Skoraj poročena

Kdaj:

27.11.2020 - 29.11.2020

Kaj:

-10 % na izposojo/nakup poročne obleke

27.11.2020 je spet Črni petek. Pri meni pa to ne bo črni petek ampak BELI VIKEND. V belem vikendu bodo vse poročne obleke znižane za 10 %, kar pomeni, da, če obleko kupite ali jo rezervirate v obdobju od 27.11.2020 – 29.11.2020, vam odobrim dodaten popust, ki se sešteva z vsemi ostalimi popusti. Obleka meseca Novembra bo tako na voljo po kar 30 % nižji ceni. V primeru, da takrat salon zaradi koronakrize še ne bo obratoval, bom popust odobrila tudi na rezervacije specifičnih poročnih oblek. To pomeni, da si lahko vsaka nevesta izbere 1 poročno obleko, na katero bo po ponovnem odprtju v roku 1 meseca lahko koristila popust na to izbrano poročno obleko, ne pa na katero drugo. 

Otvoritveni popust v partnerski spletni trgovini

Kdaj:

November in December

Kaj:

- 15 % na celoten nakup v spletni trgovini Svečan videz

Vse poročne dodatke sem prestavila v spletno trgovino Svečan videz. Tam sedaj najdeš veliko večjo izbiro nakita in drugih poročnih dodatkov. V ponudbi seveda ostajajo tudi krstne in obhajilne ter druge otroške svečane oblekice. V letu 2021 se bo v ponudbi znašla še kozmetika in svečane obleke za ženske. 

V mesecih November in December torej poteka posebna akcija, kjer s kodo za popust OTVORITEV prejmeš takojšnji popust na celoten nakup v spletni trgovini. Popust lahko koristiš le enkrat in le v primeru registracije v spletni trgovini.